Un centenar de persones visiten el Centre d’Informació en la primera jornada familiar de portes obertes

Ascó, 4 de febrer de 2013. El Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó va realitzar el passat dissabte, 2 de febrer, una jornada familiar de portes obertes a la que van assistir un centenar de persones. Aquest acte, organitzat en el marc de l’exposició de fotografia científica FOTCIENCIA 9, va incloure una activitat de divulgació científica en la que grans i petits van gaudir de les aventures i experiments d’uns esbojarrats científics. Després de la bona acollida d’aquesta sessió, ANAV està organitzant una segona jornada de portes obertes pel proper dissabte 16 de febrer.

La jornada de portes obertes va incloure una visita lliure per l’espai museogràfic del Centre d’Informació i la projecció d’un vídeo explicatiu sobre el funcionament de la central nuclear. A la sala polivalent del centre, els visitants van poder veure la mostra de fotografia científica FOTCIENCIA 9, formada per una selecció de les 50 millors obres escollides del IX Certamen Nacional de Fotografia Científica, FOTCIENCIA, convocat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia ((FECYT). La mostra es pot visitar fins el proper 23 de febrer.

Tanmateix, l’epicentre de la jornada va ser una activitat dirigida al públic infantil. Sota el títol “Una aventura inesperada”, els petits, junt als seus pares i d’altres familiars, van gaudir d’un espectacle interactiu en el que dos científics bromistes i espontanis els van convidar a participar en divertits i senzills experiments, relacionats amb les principals lleis científiques, en els que van poder tocar, jugar i experimentar.

Segona jornada familiar de portes obertes

Després de la bona acollida d’aquesta primera jornada familiar de portes obertes al Centre d’Informació, s’està treballant en la preparació d’una segona jornada, prevista pel 16 de febrer.

Per visitar l’exposició, assistir a la propera jornada de portes obertes o reservar una visita al centre es pot contactar al telèfon 977 415 230 o a través de visitascnasco@anacnv.com.