Treballa amb nosaltres

Vols desenvolupar la teva carrera en un entorn exigent i que requereix una alta qualificació?
Llavors… Aquesta és la teva oportunitat!
Consulta els llocs que volem cobrir i endavant!

T'apassiona el món de l'energia?

Sabies que l’energia nuclear proveeix l’11% de l’electricitat mundial a través de 450 reactors?
Sabies que el 21% de l’energia elèctrica que es genera a Espanya és nuclear?

Les centrals nuclears d’Ascó i Vandellós II produeixen anualment més del 50% de l’electricitat que es consumeix a Catalunya o, el que és el mateix, el 9% del total de l’energia elèctrica que es consumeix a Espanya.

És la teva oportunitat! Consulta totes les vacants disponibles.

 

Forma part d’una organització compromesa amb la generació elèctrica segura i fiable, que treballa fomentant el creixement dels seus treballadors i en un procés d’innovació constant.

Treballem per millorar dia a dia, formant tots els nostres treballadors i fomentant el treball en equip per aconseguir l’eficiència.

OPERADOR/A DE SALA

El lloc d’operador/a de sala és una posició d’alta responsabilitat, que requereix una elevada qualificació tècnica. L’operador/a és un professional altament format i amb capacitat per al treball en equip que, a més, té l’oportunitat de desenvolupar una important carrera professional dins l’empresa.

Què oferim?

FORMACIÓ CONTÍNUA

Incorporació en una companyia que aposta per les persones, que ofereix un entorn de treball segur, formació continuada i es compromet amb el desenvolupament sostenible.

SALARI

El lloc d’operador/a de sala és una posició de responsabilitat. Un cop completat el període de formació, el teu salari se situarà al voltant dels 50.000 € bruts anuals més complements.

BENEFICIS SOCIALS

A més, comptaràs amb un atractiu paquet de beneficis socials compost, entre altres, per assegurança mèdica i de vida, pla de pensions i subvenció de part del rebut energètic.

Programa de formació i fases

La formació remunerada té una durada aproximada de 36 mesos, i al llarg dels mateixos, l’alumne/a adquireix els coneixements teòrics i pràctics sobre les instal·lacions nuclears en general, les plantes d’Ascó i Vandellós II en particular, els manuals d’operació i sobre protecció radiològica i legislació.

El programa contempla tant formació en aula com formació pràctica a la planta i sessions al simulador de la sala de control. L’abast i contingut del mateix està establert per la instrucció IS-11 de CSN.

 

Objectiu:

Formar els aspirants a l’obtenció de llicència d’operador de reactor/turbina de la Central Nuclear d’Ascó i Vandellós II.

0
930

treballadors

0
13,5
%

dones

0
44

anys mitjana d'edat

0
3,4
%

de l'horari dedicat a formació

Fases Operador Sala

Requisits

 • Formació mínima d’Enginyeria Tècnica o Grau d’Enginyeria en alguna de les següents branques:
  • Industrial
  • Naval
  • Química
  • Telecomunicacions
  • Aeronàutica
  • Minas
 • Es valorarà positivament aportar experiència professional, d’entre 1-3 anys, preferentment en àrees tècniques
 • Coneixements d’anglès a nivell operatiu per a lectura de documentació tècnica.
 • Coneixements d’informàtica a nivell usuari.
 • Disponibilitat per treballar a torns rotatius (Matí-Tarda-Nit).

ALTRES
PROCESSOS

 • Operador de Sala – Sector Nuclear (h/m/x)

  Descripció de la feina – cat T’apassiona el món de l’energia? T’interessa desenvolupar la teva carrera professional en un entorn exigent i que requereix una alta qualificació? Aquesta és la teva oportunitat! L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II (ANAV) precisa incorporar Operadors/es Sala de Control per garantir l’operació segura de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellós II.

 

Treballa amb nosaltres

FORMULARI

  Títol del missatge ( * )

  Nom ( * )

  Cognoms ( * )

  Email ( * )

  Telèfon ( * )

  Titulació acadèmica ( * )

  Observacions

  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  CV (pdf,doc,docx)

  Política de Privacitat

  L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E tractarà les teves dades amb la finalitat d’atendre el teu oferiment professional i dur a terme els processos de selecció. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per veure més informació prem aquí.