Vol ser proveïdor?

ANAV adequa els processos de registre, classificació i selecció de proveïdors a criteris d’objectivitat, imparcialitat i igualtat d’oportunitats, i evita qualsevol conflicte a la selecció dels mateixos. Es promou la publicitat i concurrència dels processos de selecció, tenint en compte criteris d’eficiència de gestió.

A Espanya, ANAV utilitza per a la pre-qualificació dels seus proveïdors el sistema de registre denominat RePro, que és una base de dades amb informació actualitzada d’empreses que dóna servei a les principals entitats del sector energètic. L’accés a RePro està obert de forma permanent per a qualsevol proveïdor. S’indiquen a continuació tipus de registre:

Registre Bàsic: productes i/o serveis no estratègics o sense complexitat tècnica i compres de baix import.

Accés a Registre Bàsic / Modificació

Registre RePro: productes i/o serveis estratègics i crítics i compres d’imports rellevants o gran volum de contractació. Compres sota acord marc.

Accés a Registre RePro

El proveïdor haurà d’actualitzar, almenys anualment, les dades introduïdes en el Registre Bàsic, accedint per això a “modificació de dades”. ANAV utilitza aquest registre de proveïdors com a referent en les contractacions que porta a terme per poder assegurar el compliment dels compromisos anunciats.

En cas que ANAV ho requereixi, el proveïdor haurà de registrar-se al Registre RePro (Pas 3, Registre Estès) per poder participar en un procés de licitació.

El funcionament de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellós II està gestionat per l’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E. (ANAV), propietat de les companyies elèctriques Endesa Generación i Iberdrola Generació. El seu objectiu és assegurar la producció d’energia d’una manera segura, fiable, respectuosa amb el medi ambient i garantint la producció a llarg termini.

Per a això, la gestió es basa en una sèrie de polítiques estratègiques:

  • Prioritat en la Seguretat
  • Cultura de Seguretat
  • Comunicació Interna i Externa. Relació amb el CSN
  • Gestió Eficient
  • Qualitat / Millora Contínua
  • Producció a llarg termini
  • Condició material de les instal·lacions
  • Desenvolupament efectiu del personal

ANAV disposa de les següents certificacions de qualitat ISO:

ohsas_18001
iso-14001
iso_9001