L’exposició Fotciencia es complementarà amb una activitat de divulgació científica dirigida als nens

Ascó, 25 de gener de 2013. El Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó acull des del passat 21 de gener i fins el 23 de febrer l’exposició de fotografies científiques Fotciencia 9. Aquesta mostra està formada per una selecció d’obres escollides del IX Certamen Nacional de Fotografía Científica, Fotciencia, convocat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

L’exposició forma part de les activitats complementàries als continguts estables del centre d’informació que tenen per objecte potenciar i ampliar l’oferta per a visitants de qualsevol perfil i població resident a l’entorn de la central nuclear Ascó. En aquest sentit, l’exposició comptarà el proper dissabte 2 de febrer amb una activitat paral·lela consistent en una jornada familiar de portes obertes que inclou una activitat de divulgació científica destinada al públic infantil. Sota el títol “Una aventura inesperada”, els més petits podran gaudir d’un espectacle interactiu al qual uns científics una mica atípics els oferiran, de manera lúdica la possibilitat de participar en divertits i senzills experiments que, no obstant, porten al darrera algunes de les principals lleis de la ciència.

Fotciencia és un certamen de fotografia científica convocat anualment amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant imatges científiques. Les 50 obres que formen part de l’exposició que acull el centre d’informació d’ANAV il·lustren, a partir de la visió artística i estètica dels seus autors, alguns d’aquests fets científics singulars.

Per a visitar l’exposició, assistir a la jornada de portes obertes o reservar visita al centre es pot contactar al telèfon 977 415 230 o mitjançant l’adreça visitascnasco@anacnv.com