Segona jornada familiar de portes obertes al Centre d’Informació

Ascó, 07 de febrer de 2013.- Després de la bona acollida de la primera jornada familiar de portes obertes al Centre d’informació que va tindre lloc el passat 2 de febrer, es realitzarà una segona jornada el dissabte, 16 de febrer. La jornada de portes obertes inclou una visita lliure per l’espai museogràfic del Centre d’informació i la projecció d’un vídeo explicatiu sobre el funcionament de la central nuclear.

A la sala polivalent del centre, els visitants podran veure la mostra de fotografia científica FOTCIENCIA 9, formada per una selecció de les 50 millors obres elegides del IX Certamen Nacional de Fotografia Científica, FOTCIENCIA, convocat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FEYTEC). La mostra es pot visitar fins al 23 de febrer.

Tanmateix, l’epicentre de la jornada serà de nou una activitat dirigida al públic infantil. Sota el títol “Una aventura inesperada”, els petits, junt als seus pares i d’altres familiars, van gaudir d’un espectacle interactiu en el que dos científics bromistes i espontanis els convidaran a participar en divertits i senzills experiments, relacionats amb les principals lleis científiques, en els que van poder tocar, jugar i experimentar.

Per a visitar l’exposició, assistir a la propera jornada de portes obertes o reservar una visita al centre es pot contactar al telèfon 977 415 230 o a través de visitascnasco@anacnv.com
Reserva ja la teva visita, les places són limitades.