S’habilita una nova aula de formació al Viver d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet gràcies a un conveni amb ANAV

Hospitalet de l’Infant, 7 de maig de 2012. El Viver d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, situat al carrer Martí i Franquès del polígon industrial Les Tàpies, disposa ara d’una nova aula de formació. Això ha estat possible gràcies al conveni signat entre l’empresa municipal que vetlla pel desenvolupament econòmic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (IDETSA) i l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, A.I.E. (ANAV).

En virtut d’aquest acord, ANAV ha col·laborat econòmicament amb IDETSA, finançant íntegrament l’habilitació d’aquesta nau pre-industrial de 75 metres quadrats i els accessos adients. El nou espai, anomenat “Aula ANAV”, facilitarà la gestió de formació per part de l’Oficina de recàrrega d’ANAV, durant les aturades de la central nuclear Vandellòs II per a recarregar combustible i dur a terme tasques de manteniment; i per part del Viver d’empreses IDETSA, que desenvolupa accions per la formació contínua de treballadors i de joves, pel suport al sector empresarial i pel foment de la cultura emprenedora.

Per veure els resultats dels treballs realitzats i aquest nou espai formatiu que estrenaran aquesta setmana els treballadors de la central nuclear, han visitat aquest dilluns 7 de maig el Viver d’empreses l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i president d’IDETSA, Alfons Garcia; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Ángel Garcés; el gerent d’IDETSA, Joan Ramon Benaiges; el director general d’Energia Nuclear d’Endesa, José María Grávalos; i la cap de Comunicació i Relacions Externes d’ANAV, Montse Godall.

En aquesta aula es formaran durant aquest període de recàrrega de Vandellòs II unes 700 persones.