El Director del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i representants de l’Institut Comte de Rius de Tarragona visiten Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 05 d’agost de 2013.- La central nuclear Vandellòs II va acollir el passat 1 d’agost una reunió entre Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Comte de Rius de Tarragona i ANAV, en la que es van tractar diversos temes relacionats amb la formació adreçada als treballadors d’ANAV i d’empreses col·laboradores de les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.

Per part del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi va assistir el seu director, Joan Aregio, mentre que de l’Institut Comte de Rius de Tarragona ho van fer el Cap d’Estudis de Formació Professional, Ramon Yuste; el coordinador del projecte de formació professional, Lluís Martínez; i el director del centre, Francesc Roca. Per part d’ANAV, hi van ser presents el Director General, José Antonio Gago; el cap de Recursos Humans, Elias Garcia; la cap de Comunicació i Relacions Externes, Montse Godall; el cap de Formació, Jaume Cirera; i el tècnic de Formació, Ramon Vives.

El tema central de la reunió va ser l’acord de col·laboració entre ANAV i el Departament d’Ensenyament, signat l’any 2010, que ha permès la realització del Cicle Formatiu de Grau Superior sobre Sistemes de Regulació i Control Automàtics. El curs, pel que han passat dues promocions formades principalment per treballadors de les plantes d’Ascó i Vandellòs II, va finalitzar el passat 19 de juliol.

Després de la reunió, el grup va visitar el simulador de Factors Humans ubicat a les instal·lacions de Tecnatom de l’Hospitalet de l’Infant. Allà van poder conèixer de primera mà els diferents mòduls on s’entrenen les feines més rellevants que els treballadors d’ANAV i empreses col·laboradores realitzen a les plantes Ascó i Vandellòs II.