L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II aconsegueix el primer certificat AENOR d’Avaluació de Persones

30 de setembre de 2013. L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II (ANAV) ha obtingut el certificat de Qualitat de Serveis d’Avaluació de Persones que concedeix AENOR (Asociación Española de Normalización y Certificación). ANAV es converteix així en la primera organització que obté aquest reconeixement.

Aquesta nova certificació es basa en la Norma UNE-ISO 10667, que especifica els requisits de qualitat en els procediments i mètodes per a l’avaluació de persones als entorns laborals i organitzacions. L’abast de la certificació a ANAV inclou el reclutament i selecció.

Un dels actius més importants de les organitzacions són les persones. Per aquest motiu, les organitzacions en general, i els responsables de Recursos Humans en particular, són cada vegada més conscients de la importància d’uns processos d’avaluació de les seves persones com a garantia per a l’èxit de l’organització. En aquest context, sorgeix la UNE-ISO 10667, per millorar aquests procediments. La certificació UNE-ISO 10667 acredita que aquests processos es realitzen de forma normalitzada, adequada, equitativa i transparent.