AENOR certifica el compliment de les normes ISO i del sistema de gestió d’organització saludable a ANAV

ANAV ha renovat els certificats que acrediten que el sistema de gestió compleix amb les normes ISO 9001 de gestió de la qualitat i ISO 14001 de gestió ambiental. Així mateix, després d’un procés de migració de l’antiga norma OHSAS 18001 i Empresa Saludable, ANAV ha obtingut les certificacions ISO 45001 de gestió de la seguretat i salut en el treball, i d’Organització Saludable d’AENOR.

L’adopció dels sistemes de qualitat, medi ambient, seguretat i salut en el treball, així com la gestió d’una organització saludable és una decisió estratègica que ajuda a ANAV a caminar cap a la millora contínua i garantir l’operació segura, fiable, sostenible i a llarg termini de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs II, contribuint amb això a combatre el canvi climàtic. Així mateix, el sistema de gestió proporciona una base sòlida per a les iniciatives de desenvolupament sostenible en línia amb el Pla Estratègic 2025.

Aquestes certificacions són el resultat del compromís per gestionar correctament l’impacte de les activitats en el medi ambient i en la seguretat, salut i el benestar de les persones dels professionals que treballen a ANAV.

Els certificats es troben disponibles en la pàgina web d’ANAV.