ANAV REP EL CERTIFICAT MODEL D’EMPRESA SALUDABLE

ANAV ja té la certificació que l’acredita com a empresa saludable després que el passat 19 d’abril, el director de Recursos Humans d’ANAV Elias Garcia,acompanyat del Cap del Servei de Prevenció i Salut Laboral Dr. Manel Castella rebessin de mans del director de Relacions Institucionals de Applus+ Certification, el Certificat del model d’empresa saludable.

L’acte, també va comptar amb la presència de Gabriel Pérez Serrano, director Comercial i Xarxa Comercial de FRATERNITAT MUPRESPA, empresa que conjuntament amb el Servei de Prevenció i Salut Laboral d ‘ ANAV han desenvolupat el projecte.

Segons els propis termes de l’OMS, recollits en el Model d’empresa Saludable SGIS, un entorn laboral saludable és aquell en el qual els empleats i ocupadors col·laboren en un procés de millora contínua per protegir i promoure la salut, la seguretat i el benestar de tots els treballadors així com la sostenibilitat del lloc de treball.

Millorar la salut, benestar i seguretat de la plantilla d’una manera sostenible

Reduir la accidentabilitat i les malalties d’una manera continuada

Sistematitzar els aspectes claus dels entorns de treball saludables (ambient físic i psicosocial, recursos de salut i participació de l’empresa en la comunitat)

Facilitar el compliment legal

Facilitar el compliment de les exigències de les entitats clients

Millorar l’avantatge competitiu de l’empresa

Permetre la integració amb altres sistemes

Millorar la motivació de la plantilla

Segons Elías García, director de Recursos Humans d’ANAV, el procés d’implantació i certificació del sistema de gestió ha suposat un repte molt important per a l’organització ,sent un objectiu específic inclòs en el Pla d’Accions de Prevenció i Salut Laboral que dóna resposta al Pla Estratègic de ANAV 2013-2017. Es tracta d’un pas més en el camí per aportar valor afegit a l’organització i per a tots els treballadors i contribuir a la millora de la promoció de la salut i el benestar en ANAV.