ANAV presenta als mitjans de comunicació les fites més significatives de l’any

ANAV ha celebrat un any més la seva trobada anual amb els mitjans de comunicació de la província de Tarragona, emmarcat en la seva política de transparència informativa i de relacions amb l’entorn. La trobada ha constat de dues jornades i ha transcorregut entre Cambrils i les instal·lacions de Tecnatom a l’Hospitalet de l’Infant.

En la primera jornada, els directors d’ambdues centrals van realitzar un repàs davant els representants dels mitjans informatius de les principals fites en l’operació de les plantes durant el present any i van fer referència a temes d’actualitat com ara les proves de resistència, les pròximes recàrregues de combustible i la integració en l’entorn d’ambdues plantes. La segona jornada es va iniciar amb una presentació del director general, José María Grávalos, en la qual sota el lema “Compromesos amb la seguretat. Compromesos amb les persones” va focalitzar l’exposició en la importància dels factors humans a tots els nivells per a l’empresa D’aquesta manera va associar algunes de les principals inversions realitzades, així com el reforç organitzatiu dels últims anys que ha suposat un augment de la plantilla superior al 30%, a l’exigència d’una operació segura, fiable i a llarg termini. La formació i les mesures empreses per a la prevenció de l’error humà, per a millorar la seguretat industrial o els convenis de col·laboració que ANAV ha establert recentment amb el sector educatiu i amb col·lectius en perill d’exclusió van ser altres punts destacats de la seva presentació.

Posteriorment, els periodistes van realitzar una visita guiada al nou simulador de factors humans i als simuladors de sala de control, on també van tenir ocasió de participar en un exercici pràctic.