ANAV presenta als mitjans de comunicació les fites més significatives de l’any

L’Hospitalet de l’Infant, 19 de novembre de 2012. ANAV va celebrar el passat dimarts 13 de novembre la seva trobada anual amb els mitjans de comunicació de la província de Tarragona, emmarcat en la seva política de transparència informativa i de relacions amb l’entorn.

La trobada va transcórrer a la localitat de Xerta i en ella els directors d’ambdues plantes van realitzar un repàs davant els representants dels mitjans informatius de les principals fites en l’operació de les plantes durant el present any. A la seva presentació, Manel Campoy va aprofitar el context de l’actual recàrrega de CN Ascó per explicar els diferents tipus de manteniment que es duen a terme a la planta: manteniment correctiu, manteniment preventiu i manteniment predictiu.

Per la seva banda, Rafael Martín, director de CN Vandellòs II, va exposar els principis de Cultura de Seguretat que regeixen les activitats d’ANAV, mentre que el director general d’ANAV, José Antonio Gago, va fer un balanç general de l’any, repassant les principals dades de l’any i fent especial menció en el valor que tenen les persones per al bon funcionament de les plantes.

Va ser precisament aquest concepte, el valor de les persones, el fil conductor de la jornada. En aquest sentit, una de les principals novetats d’aquesta trobada anual va ser la participació de cinc joves professionals d’ANAV que van compartir amb els mitjans les seves vivències, la seva trajectòria i la seva visió personal del dia a dia d’una central nuclear.