NAV presenta als mitjans de comunicació les fites més significatives de l’any

ANAV va celebrar aquest dimarts, dia 18 de novembre, la seva trobada anual amb els mitjans de comunicació de la província de Tarragona, emmarcat en la seva política de transparència informativa i de relacions amb l’entorn. La trobada va transcórrer en aquesta ocasió en les instal·lacions del Centre d’Informació d’ANAV a CN Ascó i durant el mateix els directors d’ambdues centrals van realitzar un repàs davant els representants dels mitjans informatius de les principals fites en l’operació de les plantes durant el present any.

En la seva presentació, Manel Campoy, director de CN Ascó, va aprofitar el context de l’actual recàrrega a CN Ascó I per incidir en la importància d’aquests períodes per escometre amb seguretat i fiabilitat els cicles d’operació.

Per la seva banda, Rafael Martín, director de CN Vandellòs II, va exposar el balanç d’operació de la planta i va posar l’accent principalment en les activitats emblemàtiques de la recent recàrrega de la central, molt especialment el canvi de la tapa del vas del reactor.

Per la seva banda, el director general d’ANAV, José Antonio Gago, va fer un balanç general, repassant les principals dades de l’any, i traslladant als professionals de la comunicació la posició d’ANAV sobre diversos temes d’actualitat com la gestió de la seguretat física de les instal·lacions, el debat per l’ampliació de la vida útil de les centrals nuclears i el nou impost autonòmic sobre l’ús de combustible nuclear.

La jornada es va completar amb l’exposició de dos casos de relleu generacional a ANAV, exemplificats pel relleu a Organització i Desenvolupament de Recursos Humans, entre Fernando Barasoain i Rocío Rodríguez, i en Llicenciament i Seguretat Operativa, entre Carlos Izquierdo i Patricia González.