Una tarda amb el Big Bang

Les instal·lacions del Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó van acollir aquest dijous 30 la conferència “Viatge al Big Bang”, a càrrec de l’enginyer i aficionat a l’Astronomia, Alejandro Vila. D’una manera molt senzilla i amena, Vila va exposar les teories i les demostracions empíriques que ens apropen a l’origen de l’Univers, i fins i tot a les possibles explicacions teològiques forats del Big Bang que no es poden explicar amb les lleis físiques que coneixem.

Unes 50 persones van gaudir de les seves reflexions sobre la ciència, els viatges espacials, la immensitat del cosmos i la possibilitat de trobar vida intel·ligent en ell, en una agradable tarda que també va servir d’ocasió per inaugurar l’exposició fotogràfica “Llum Natural”, a càrrec de Roberto Bueno. La mostra es compon per 19 instantànies que, a diferència d’altres exposicions creades per aquest autor, no reuneix fotografies en un bloc de temàtica específica sinó que, sota una mostra miscel·lània, intenta mostrar al públic la importància de la llum en el procés, sempre apassionant, d’atrapar el món natural en el petit sensor d’una càmera fotogràfica.
L’exposició romandrà disponible en el Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó fins al proper 30 de novembre.