Una representació del Parc de Bombers Voluntaris de Tivissa visita CN Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 05 de febrer de 2014.- Un grup format per 10 bombers del Parc de Bombers Voluntaris de Tivissa va visitar ahir, 4 de febrer, la central nuclear Vandellòs II.

Si bé Ascó i Vandellòs II realitzen periòdicament exercicis conjunts amb els bombers de parcs propers, aquesta és una visita especial ja que es tracta d’un parc amb personal exclusivament voluntari.

Durant el mes de març, el servei de Protecció Contra Incendis posarà en marxa els tallers d’actuació conjunta, com a proposta de millora derivada de l’exercici entre les Brigades de Bombers de la Generalitat i ANAV realitzat l’any 2013. Aquests tallers s’impartiran al personal dels parcs limítrofs a Vandellòs II (l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant) i a tots els torns de la Brigada de Bombers de 1a intervenció d’ANAV de manera conjunta. Els tallers d’actuació conjunta inclouen una part inicial teòrica i la realització de petits exercicis que s’intercalaran amb explicacions i l’anàlisi de les actuacions. El grup del Parc de Tivissa que va acudir ahir a Vandellòs II va poder assistir a la part teòrica d’aquest taller, on es van detallar les instruccions bàsiques necessàries per a una actuació conjunta coordinada.