Un centenar d’alumnes de l’IES Torrente Ballester de Pontevedra visiten el Centre d’Informació d’ANAV

El Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó va rebre, el dimecres 9 d’abril, la visita d’un centenar d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Torrente Ballester de Pontevedra. El grup, format per alumnes de 4rt d’ESO i 1r de batxillerat, acompanyat per cinc professors, va realitzar un recorregut per l’espai museogràfic dedicat al món de l’energia on van poder conèixer de primera mà com funciona una central nuclear.

El grup va triar el Centre d’Informació com una activitat cultural complementària dins del programa del seu viatge d’estudis que durant aquests dies els ha portat a conèixer diferents racons de Catalunya. A la seva arribada, els alumnes van assistir a la projecció d’un audiovisual sobre la producció nuclear. Posteriorment, dividits en quatre grups, van interactuar amb els diferents mòduls que conformen el contingut del Centre d’Informació per, finalment, posar en comú totes aquelles qüestions, preguntes o comentaris sorgits durant la visita.

El grup, va aprofitar l’ocasió per visitar l’exposició fotogràfica “Amb la càmera a la maleta”, que actualment acull el Centre d’Informació i que romandrà oberta al públic fins a finals del mes d’abril.