Prop de 250 treballadors d’Ascó i Vandellòs II participen en la jornada esportiva Mou-te

L’Hospitalet de l’Infant, 23 de setembre de 2013. Les instal•lacions esportives de l’Hospitalet de l’Infant van acollir el passat divendres 19 de setembre la quarta edició de la trobada esportiva “Mou-te i fes esport”, una iniciativa dirigida a totes les persones que treballen als emplaçaments de ANAV amb l’objectiu de promoure l’activitat física i els valors associats a l’esport.

La jornada, organitzada per les agrupacions esportives d’ambdues centrals, va comptar amb la participació de prop de 250 treballadors i treballadores de les plantes d’ANAV i va incloure un total de 12 disciplines esportives: futbol, bàsquet, atletisme, golf i pitch & putt, ciclisme, senderisme, tennis, frontenis, pàdel, tir al plat, zumba i natació.

El ‘Mou-te i fes esport’ és una iniciativa que gaudeix d’un gran seguiment per part dels professionals que treballen a ANAV i que, any rere any, es consolida en el calendari d’activitats de l’empresa. La seva vessant esportiva i saludable s’inscriu, a més, en el programa ‘Viu Salud’ que l’Àrea de Prevenció i Salut Laboral d’ANAV porta uns anys implementant en els emplaçaments d’Ascó i Vandellòs II amb l’objectiu de fomentar el manteniment integral de la bona salut de tots els treballadors de les plantes, tant d’ANAV com d’empreses col•laboradores.

Les activitats esportives del passat divendres es van tancar amb un acte de cloenda conjunt al pavelló de la zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant.

Comunicació i Relacions externes està compilant totes les fotos de la jornada i les publicarà pròximament amb un enllaç a la intranet.