Gran èxit de participació en la jornada “Mou-te i fes esport”

Gairebé 300 persones es van donar cita divendres passat, 16 de setembre, a les instal·lacions de Bonmont per a participar en alguna de les activitats esportives organitzades en la primera edició de la jornada “Mou-te i fes esport”.

Futbol masculí i femení, bàsquet, atletisme, golf, pitch & putt, ciclisme, senderisme, tennis, pàdel i tir al plat van ser les modalitats d’aquest esdeveniment on l’esport era el fil conductor d’una tarda en la qual van predominar les ganes de passar-ho bé.

Durant prop de cinc hores es van disputar els diferents tornejos esportius. A les instal·lacions de Bonmont van tenir lloc els partits de tennis, pàdel, golf, atletisme i pitch & putt. Els amants del ciclisme van realitzar un recorregut de 22 km. pels voltants d’aquesta zona esportiva. Per la seva banda, els participants en la ruta de senderisme es van desplaçar fins a Pratdip per a realitzar una volta d’aproximadament 8 km. que els va portar fins a l’ermita de Santa Marina. Quant al tir al plat, la competició es va disputar la setmana anterior, el dissabte 10 de setembre, al camp de tir la Murta, del municipi de Vandellós.

Un cop finalitzades les activitats esportives, tots els participants es van donar cita en a la Casa Club de les instal·lacions de Bonmont per al tancament de la jornada, durant el qual es va convidar als assistents a un aperitiu i es va realitzar un sorteig de regals cedits per les empreses col·laboradores. ANAV i les associacions esportives Los Calambres de CN Vandellòs II i ANA de CN Ascó, com organitzadors d’aquesta jornada, agraeixen a les empreses Westinghouse,Tecnatom, SGS, Semla, Enwesa, Restaurant Les Fonts de Can Sala, Viatges Tarraco, AG Planning, DOVER, Hotel Mas Passamaner, Golf Aigües Verds, Restaurant Baranda del Serrallo, Med Group, MC, Mahou, San Miguel i Buil & Giné el seu recolzament en aquesta primera convocatòria que, tal com va afirmar el Director General en la seva intervenció, tindrà continuïtat en el futur.