Magistrats del Consell General del Poder Judicial visiten CN Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 7 de març de 2014. En el marc del programa formatiu del Consell General del Poder Judicial, un grup de magistrats d’aquest òrgan han participat, durant aquesta setmana, en unes jornades d’aproximació a la generació, distribució, gestió i comercialització de l’energia elèctrica organitzades per Endesa. La clausura d’aquest curs es va realitzar ahir amb una vista a CN Vandellòs II.

Els magistrats van ser rebuts pel director general d’ANAV, José Antonio Gago, que després d’una introducció sobre el funcionament de la central, va acompanyar al grup en un recorregut per la planta. Els participants en aquestes jornades van destacar la importància de conèixer sectors estratègics per al desenvolupament com l’energia i van agrair la possibilitat de conèixer una instal·lació com Vandellòs II. Els magistrats es van interessar especialment per la implantació de mesures per al reforç de la seguretat de les centrals després de les proves de resistència.

El CGPJ és l’òrgan de govern del Poder Judicial d’Espanya. La seva principal funció és vetllar per la garantia de la independència dels jutges i magistrats davant els altres poders de l’Estat.