Representants del Consell de Seguretat Nuclear i la Generalitat de Catalunya visiten les centrals nuclears d’ANAV

L’Hospitalet de l’Infant, 29 de novembre de 2011. La central nuclear Ascó va acollir ahir, 28 de novembre, la visita d’una delegació del Consell de Seguretat Nuclear encapçalada per la seva presidenta, Carmen Martínez Ten, i una representació de la Conselleria d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El grup va visitar algunes de les àrees clau de la central acompanyat pel Director General d’Energia Nuclear d’Endesa, Alfonso Arias; el Director General d’ANAV, José Maria Grávalos, el Director de la central nuclear Ascó, César Candás, i, el cap de Llicenciament i Seguretat Operativa, Carlos Izquierdo.

En aquest sentit, el recorregut va incloure la visita a la sala de control del grup I la central, a l’edifici de turbines del grup II, a l’edifici on es troba la bomba d’aigua d’alimentació auxiliar i al mirador, des d’on es pot veure tot l’emplaçament.

D’altra banda, la delegació del CSN ha visitat, avui dia 29 de novembre, la central nuclear Vandellòs II. El grup, que ha estat acompanyat pel Director General d’ANAV, José María Grávalos, i el cap d’Explotació de CN Vandellós II, Rafael Martín, ha visitat la sala de control i el sistema EJ.