La central belga de Doel porta a terme una missió de benchmarking amb ANAV

Les instal·lacions de la Seu d’ANAV van acollir recentment (21-24 de gener) un WANO MSM (Member Support Mission) amb l’assistència de tres representants de WANO (Associació Mundial d’Operadors Nuclears) i dos representants de la central de Döel (Bèlgica) .

L’objectiu d’una MSM és aprendre d’una altra organització, amb bones pràctiques o evolucions importants cap a l’excel·lència en aquests dominis, comparar el pla d’acció i capturar idees que podrien aplicar-se. En aquest sentit, ANAV va ser identificat com un amfitrió rellevant en l’àrea de gestió de modificacions de components i recanvis per la qual cosa Döel va sol·licitar a WANO realitzar un benchmarking a les nostres instal·lacions.

Durant els dos primers dies de missió, l’equip va estar recopilant informació sobre processos de compra, gestió d’inventari i activitats d’enginyeria de Aprovisionaments a través de presentacions i entrevistes amb el personal implicat. El dia 23 de gener va ser dedicat íntegrament a una reunió interna de la qual van sortir 114 suggeriments per a la seva possible implantació en el pla d’acció de Döel; aquests suggeriments van ser presentats el dia 24 als participants d’ANAV, entre els quals es trobava el director de Control i Logística, Faustino Acosta.