Gerents de les centrals nuclears espanyoles visiten el simulador de Factors Humans i el Centre d’Informació

Ascó, 17 de gener de 2012. Un grup de gerents de les centrals nuclears espanyoles va visitar el dia 16 de gener les instal·lacions del simulador de Factors Humans de Tecnatom a l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Informació de CN Ascó.

Per part de CN Almaraz-Trillo van asistir Manuel Goicolea i Antonio Melo; per part de CN Cofrentes, Felipe Galán i Tomás Lozando; José Ramón Torralbo i Miguel Ángel Cortés van assister per part de CN Garoña; Víctor Sola, per part de Gas Natural SGS i Antonio Alonso, Javier Guerra i Francisco Sánchez, en representació de Tecnatom.

Les instal·lacions del simulador de Factors Humans alberguen, en 1.106 m2, recursos didàctics per complementar i millorar la formació i qualificació dels professionals que treballen a les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II. Compta amb 11 estacions d’entrenament, un llaç hidràulic, dues aules talles i dues zones de maquetes que recreen les principals instal·lacions de la central per a la pràctica de maniobres diverses.

El Centre d’Informació és un espai divulgatiu de l’energia elèctrica i les centrals nuclears situat a les instal·lacions de CN Ascó. En aquest centre, els visitants poden conèixer de forma amena i interactiva com és i com funciona una central nuclear a través dels diferents mòduls explicatius.