El Centre d’Informació rep a professionals de l’àmbit turístic de la Ribera d’Ebre

Ascó, 13 de juny de 2014. Un grup de representants d’empreses, ajuntaments i organismes de l’àmbit turístic de la Ribera d’Ebre va visitar, el passat 11 de juny, les instal·lacions del Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó.

La visita estava organitzada pel Consell Comarcal i tenia com a objectiu conèixer espais d’interès turístic de l’entorn. En aquest cas, el Centre d’Informació basa la seva activitat en la divulgació sobre l’energia i la producció elèctrica d’origen nuclear.

Durant la visita el grup va rebre informació general sobre les activitats que es realitzen en el Centre d’Informació orientades al públic estudiantil, des de primària fins a nivells universitaris, així com les diferents modalitats de visita que ofereix l’espai museogràfic per al públic en general. A continuació, va realitzar un recorregut pels diferents mòduls interactius per conèixer de primera mà els continguts i conceptes que es mostren.

El Centre d’Informació és un espai interactiu dissenyat per a la divulgació de l’energia i del funcionament d’una central nuclear. A través dels seus continguts, el centre pretén apropar a la societat el món de l’energia en general i la producció energètica d’origen nuclear, en particular.