Alumnes de la Universitat de Saragossa visiten el Centre d’Informació d’ANAV

Ascó, 29 d’abril de 2014.- Els alumnes de segon curs de Geografia i Història de la Universitat de Saragossa van visitar dijous passat 24 d’abril les instal·lacions del Centre d’Informació de *ANAV en la central nuclear Ascó. Durant la seva estada en l’espai museogràfic van desenvolupar l’activitat “radiografia d’una nuclear” promoguda per ENDESA Educa i dirigida pels professionals d’ANAV per contribuir a la divulgació del coneixement sobre l’energia i la producció elèctrica d’origen nuclear.

El grup va iniciar la visita al Centre d’Informació amb la visualització d’un vídeo sobre els principis bàsics de l’energia nuclear i el funcionament d’una central nuclear. A continuació, amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement d’alguns aspectes més específics sobre l’energia, van fer un recorregut pels diferents mòduls interactius guiats per l’activitat “radiografia d’una nuclear”

La visita al Centre d’Informació va servir a més per recollir informació orientada a la preparació d’un article de divulgació científica per part dels alumnes.