El Centre d’Informació reb nombroses visites de diversos centres educatius

Ascó, 29 d’abril de 2013.- Els alumnes de la Blanquerna, facultat de la Universitat Ramon Llull; del Centre d’Educació Especial de Mora d’Ebre, una seixantena d’escolars de l’Institut de Flix i membres del Cicle Mitjà de Manteniment Mecànic van passar al llarg de la setmana passada per les instal·lacions del Centre d’Informació.El Centre d’Informació és un espai que té l’objectiu d’acollir, mostrar, explicar i donar a conèixer a diversos nivells educatius el món de l’energia en general i en especial, la nuclear. Per això, durant la setmana les instal·lacions van oferir diversos productes educatius adequats a cada grup de visites.

Els alumnes de la URL i els membres del Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragues van iniciar la visita amb la visualització d’un vídeo i a continuació van realitzar un itinerari per els diversos mòduls interactius de les instal·lacions. Per una altra banda, els alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’institut de Flix van realitzar les diferents activitats proposades per Endesa Educa destinades als alumnes de secundaria.

Per acabar la setmana, el Centre va rebre la visita més tècnica, els alumnes de Manteniment Mecànic de l’IES de Tortosa van visitar el centre i l’espai museogràfic on van mostrar un especial interès en el funcionament de la turbina i l’alternador. Una vegada acabat l’itinerari, van mostrar la seva satisfacció amb la visita i el interès per a conèixer la planta i en concret, el taller mecànic i l’edifici de turbines.