El Centre d’Informació de CN Ascó acull la conferència “L’energia ens mou”

Ascó, 19 de setembre de 2012.- El professor i doctor Rafael Moliner oferirà el proper dia 25 de setembre, una conferència en el marc de l’exposició “L’energia ens mou”, que acull el centre d’Informació de CN Ascó des del passat 12 de setembre.

Rafael Moliner és professor d’Investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques a l’Institut de Carboquímica de Saragossa, on dirigeix el grup d’investigació de Conversió de Combustibles. Les seves línies d’investigació estan orientades a tot allò relacionat amb els materials amb aplicacions per a l’energia. A més, el Dr. Moliner ha publicat més de 150 articles a revistes científiques i ha dirigit 16 projectes d’investigació. També ha format part de diversos comitès de gestió, valoració i anàlisi de la prospectiva de la I+D al sector de l’energia.

A la conferència que oferirà al Centre d’Informació, Rafael Moliner farà un recorregut pels diferents recursos energètics i els tipus d’energia. A més, explicarà la importància d’incrementar l’eficiència en la utilització de l’energia i com entre tots els membres de la societat podem contribuir a un ús sostenible de l’energia.

Inscriu-te a la conferència: 977 415 230/ visitascnasco@anacnv.com