ANAV presenta les perspectives per 2015 als alcaldes de l’entorn de les seves plantes

La Direcció de l’Associació Nuclear Ascó -Vandellòs II (ANAV) va celebrar el passat 5 de març la seva reunió anual amb els representants municipals de les 18 localitats situades a l’entorn de les centrals. La trobada va tenir lloc al Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó, en el marc del compromís d’ANAV amb la transparència i la col·laboració amb el teixit social i econòmic de l’àrea en el qual se situen les seves plantes.

Durant la reunió, el Director General d’ANAV, José Antonio Gago, va fer balanç de l’operació de les centrals durant l’any 2014 i va exposar els principals reptes que hauran d’abordar durant 2015, posant l’accent principalment en les recàrregues de CN Vandellòs II i CN Ascó I, així com el proper Peer Review de WANO (Associació Mundial d’Operadors Nuclears) que tindrà lloc a CN Ascó en el mes de juny.

Gago va manifestar el seu desig de seguir aprofundint en la dinàmica de col·laboració amb els ajuntaments de l’entorn d’Ascó i Vandellòs II, el paper del qual com a interlocutors d’ANAV va qualificar de “essencial per a la integració de les plantes a l’àrea on desenvolupen les seves activitats”.