ANAV presenta els canvis organitzatius

L’Hospitalet de l’Infant, 6 de juliol de 2012. Els directors de central de CN Vandellòs II, Rafael Martín, i de CN Ascó, Manel Campoy, juntament amb José Antonio Gago, director general d’ANAV van mantenir ahir una trobada amb els mitjans de comunicació en el complex de la Figuerola per presentar la nova organització d’ANAV i donar a conèixer al públic els objectius i reptes d’aquesta nova etapa.

En la seva intervenció, el director general, José Antonio Gago va incidir en la missió d’ANAV com el primer objectiu de l’organització i va destacar com a principals reptes a curt i llarg termini l’execució de les accions incloses en el projecte de Reforç de la Seguretat i la finalització del PROCURA emmarcat en la voluntat de millora contínua de les centrals.

En un debat obert amb la premsa, el director general va respondre a totes les qüestions que els professionals de la comunicació van plantejar respecte a les actuacions derivades de les proves d’estrès i a les millores que es duran a terme en les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.Per la seva banda, Manel Campoy va identificar la posada en marxa del Magatzem Temporal Individualitzat (ATI) com un dels reptes més rellevants que afronta CN Ascó. En la seva intervenció, el director de central va fer esment també a la problemàtica derivada de la presència de grans mantes d’algues al riu Ebre i les mesures que s’estan considerant per donar resposta a aquest problema.

Rafael Martín va destacar com especialment significatiu el repte de la finalització amb èxit de la recàrrega de Vandellòs II a curt termini, a més d’esmentar el Follow Up del Peer Review previst per al proper mes de setembre i va manifestar la voluntat de la nova direcció de la planta de continuar treballant sota la filosofia de l’enfocament operatiu.