Els nous càrrecs d’ANAV es reuneixen amb representants de les corporacions dels municipis de l’entorn

Ascó/Vandellós, 1 de juny de 2012. El nou Director General d’ANAV, José Antonio Gago, i els nous Directors de Central, Rafael Martín a CN Vandellòs II i Manel Campoy a CN Ascó es van reunir, respectivament, el passat 23 de maig i el dia 30 amb representants de les corporacions dels municipis de l’entorn de les centrals.

La trobada amb els alcaldes i alguns regidors de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant i Pratdip es va realitzar a l’edifici Seu d’ANAV. Per la seva banda, la trobada amb els representants institucionals de Móra d’Ebre, Móra la Nova, Flix, Corbera d’Ebre, Ascó, Riba-roja, La Palma d’Ebre, El Molar, La Figuera, Vinebre, Garcia, La Fatarella i la Torre de l’Espanyol es va realitzar en al centre d’informació de CN Ascó.

A més de donar-se a conèixer, el Director General va manifestar als representants institucionals la seva intenció de continuar treballant en la mateixa línia que l’anterior Direcció, mantenint una estreta relació de col·laboració amb els municipis de l’entorn de CN Ascó i Vandellòs II.