ANAV participa a la Jornada d’Experiències Operatives de la SNE

El Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Madrid va acollir el passat 23 de febrer la Jornada Anual d’Experiències Operatives organitzada per la Societat Nuclear Espanyola (SNE). Sota la denominació “Jornada d’Experiències Operatives de les centrals nuclears durant el 2016 i expectatives pel 2017”, l’esdeveniment va comptar amb les presentacions dels dos directors de central de ANAV, Manel Campoy i Rafael Martín, i amb el lliurament dels premis anuals a les millors ponències de l’anterior Reunió Anual de la SNE. Quatre d’elles van correspondre a representants d’ANAV: Jordi Estrampes (Operació), Alexis Ribas (Protecció Radiològica i Mediambiental), Patricia González (Seguretat Nuclear, Llicenciament i APS) i els doctors Francisco Ramírez, M. Àngels Amigó i Manel Castellà (Medicina i Salut en l’Àmbit Nuclear).

La ponència convidada d’aquesta edició de la jornada va anar a càrrec d’Ana Palacio, exministra d’Afers Exteriors (2002-2004) i exvicepresidenta del Banc Mundial (2008-2016).

Com és habitual, després de la conclusió de la jornada va tenir lloc l’Assemblea Anual de la SNE, en la qual es va procedir a renovar la Junta Directiva i es va nomenar al Director General d’ANAV, José Antonio Gago, nou president de la SNE.