ANAV contribueix a la renovació de l’aula d’informàtica de l’escola Lluis Viñas de Móra d’Ebre

L’Hospitalet de l’Infant, 11 de març de 2013. L’Associació Nuclear Ascó- Vandellòs II (ANAV) va fer efectiva recentment la donació de 18 ordinadors amb les respectives pantalles i dos pantalles addicionals al Col·legi Públic Lluis Viñas de la localitat de Móra d’Ebre. ANAV contribueix d’aquesta manera a la renovació de l’aula d’informàtica de la institució. Així mateix, demà divendres l’Escola Antoni Nat de Benissanet rebrà d’ANAV 12 equips informàtics complets amb el mateix objectiu de millorar les capacitats tecnològiques al centre.

Aquesta aportació se suma a les donacions de material informàtic que ANAV ve realitzant a centres escolars i entitats del entorn de les seves centrals nuclears. Concretament, entre 2012 i el que portem de 2013, han estat 13 els centres i entitats, pertanyents als municipis d’Ascó, Falset, Flix, La Fatarella, Móra d’Ebre, Móra la Nova i Vinyols i els Arcs, que han pogut renovar els seus equips informàtics gràcies a aquesta iniciativa.

M. Cinta Solé, directora del centre de Benissanet beneficiari de la pròxima donació, ha volgut manifestar la seva satisfacció amb aquest acord: “aquesta donació permetrà ampliar les possibilitats educatives dels escolars i ajudarà a ampliar el seu camp de treball fent molt més efectives les classes”. Solé ha afegit a més que “els equips que teníem eren molt antics, som una escola molt petita, amb pocs recursos i no podríem haver fet front a aquesta renovació sense el suport d’ANAV”.

Aquest conveni s’emmarca en la política d’ANAV de reforçar els vincles amb l’entorn de les seves plantes i de donar suport el teixit sociocultural del territori en el que s’ubiquen les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.