ANAV dóna 25 bicicletes i 4.400 protectors auditius a entitats de l’entorn de CN Ascó

ANAV ha realitzat recentment una donació de 25 bicicletes a la Creu Roja de Gandesa- Móra d’Ebre- Ascó. Les bicicletes formen part dels vehicles retirats de l’emplaçament de CN Ascó i que ja es troben en desús a la instal·lació. D’altra banda, també s’ha dut a terme la donació de 2.200 protectors auditius a l’institut de Mora d’Ebre i uns altres 2.200 a l’institut de Flix que seran utilitzats pels seus alumnes a les pràctiques de taller amb maquinària.

Totes dues donacions es van realitzar divendres passat 16 d’abril a les instal·lacions de la central nuclear Ascó. El director de l’institut de Móra d’Ebre, Joan Salvador Ventura, juntament amb el professor de taller de l’institut de Flix, Albert Rofin, van recollir sengles lots de taps auditius que serviran per a la protecció dels alumnes de taller durant la realització de les pràctiques amb màquines sorolloses.

Per la seva part, el president de la Creu Roja de Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó, Batiste Niñerola, va recollir un total de 25 bicicletes que serviran per a lliurar-les a les persones que més ho necessitin.