Un grup de senadors i directius d’IDOM visiten CN Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 28 de novembre de 2012.- La central nuclear Vandellòs II va acollir dimarts, 27 de novembre, la visita d’un grup de senadors acompanyats per directius de l’empresa Idom. La visita s’emmarca en les jornades “Empreses – Parlamentaris”, organitzades pel Cercle d’Empresaris. En elles, membres del Parlament escullen lliurement empreses per realitzar estàncies d’estudi amb l’objectiu de conèixer millor la realitat sobre la que legislen i el dia a dia en aquestes empreses.

Quatre senadors del Partit Popular han escollit visitar enguany l’empresa Idom, dins d’aquest programa empresarial. A més de visitar les oficines, els senador es van mostrar interessats en conèixer l’activitat d’alguns dels clients de l’empresa d’enginyeria.

Acompanyats per Gabriel Vilallonga, d’Idom, el grup de senadors va visitar Vandellòs II. Després de ser rebuts pel director general d’ANAV, José Antonio Gago, el grup va recórrer alguns dels edificis principals de l’emplaçament, com la sala de control, l’edifici de turbines i les àrees exteriors de l’emplaçament. Durant el recorregut, els senadors van comentar la bona impressió que els hi havia causat la instal·lació i el seu estat d’ordre i neteja, així com la magnitud de l’edifici de turbines.