Traslladat amb èxit el rotor de l’alternador entre CN Vandellòs II i CN Ascó

El rotor de l’alternador que es trobava emmagatzemat a la CN Vandellòs II va ser traslladat recentment amb un transport especial fins a la seva actual ubicació a l’edifici de turbines del grup 1 de CN Ascó, on serà instal·lat durant la propera recàrrega, la número 29, que s’iniciarà el proper 29 d’abril.

Els preparatius per al trasllat, coordinat en tot moment per l’àrea d’Aprovisionaments de la direcció de Control i Logística, es van iniciar el dia 8 amb l’acreditació del personal de l’empresa transportista Transmodal. Posteriorment, durant els dia 9 i 10 de març, es van realitzar tant les tasques per facilitar l’accés del transport al magatzem com les de càrrega del rotor al remolc per al seu trasllat.

Després de la corresponent revisió per part de Protecció Radiològica, i els preparatius necessaris per facilitar l’accés del transport a la CN Ascó, el dia 13 a la nit es va dur a terme el trasllat, escortat pels Mossos d’Esquadra, segons la planificació establerta. Un cop realitzades totes les maniobres necessàries per ‘accés de l’equipament fins a l’interior de la planta, el dia 14 va ser descarregat a la seva ubicació actual, dins de l’edifici de turbines del grup 1.