SARA LÓPEZ, GUANYADORA DE LA MENCIÓ ESPECIAL DE ENDESA DE EL PAÍS DE LOS ESTUDIANTES, VISITA CN VANDELLÒS II

Vandellòs, 9 de setembre de 2011. Sara López és una dels 43.175 alumnes dels 2.645 centres educatius d’Espanya que s’han presentat aquest any al X Aniversari de El País de los Estudiantes. Amb el seu reportatge al diari La Lente de Loranca titulat Nucelares, sí, ha guanyat la menció especial que ha decidit introduir aquest any Endesa al concurs.

Com a recompensa Endesa va premiar a Sara amb una visita a les instal·lacions de la central nuclear de Vandellòs II el passat divendres 9 de setembre.

El País de los Estudiantes és un programa de premsa escola organitzat per EL PAÍS i patrocinat per Endesa que pretén introduir a les aules espanyoles el periodisme. Els diferents equips que hi participen estan dirigits per un professor i s’organitzen com una redacció per elaborar un diari online.

L’entrega de premis es va celebrar el passat 22 de juny de 2011 a la seu de EL PAÍS a Madrid. L’acte va reunir als equips finalistes de tots les comunitats autònomes i la publicació del institut de Sara López, I.E.S. Barrio de Loranca de Fuenlabrada va aconseguir el primer premi.

Pots llegir l’article de Sara López al PDF adjunt.

Articulo_SaraLopez