Representants institucionals i empresarials visiten CN Ascó

Ascó, 15 de setembre de 2012.- La central nuclear Ascó va rebre el passat 6 de setembre la visita d’un grup de treball format per representants institucionals i d’empreses, interessats en els tractaments per a evitar la proliferació d’algues i macròfits al riu Ebre. Per part de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre de la Generalitat de Catalunya (IDECE) van visitar la central Jordi Borràs i Juan Carlos alemany. A més, formaven el grup Carlos Loaso, cap de la Demarcació Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Agència Catalana de l’Aigua i representants de les empreses Copisa, Conver i Febo.

A la seva arribada, el grup va ser rebut al Centre d’informació, on va realitzar un recorregut pel projecte museogràfic, a més de veure un vídeo sobre l’energia i el funcionament d’una central nuclear.

Posteriorment, es van dirigir al canal de toma d’aigua de CN Ascó, on van estar analitzant en camp com podien fer-se les tasques de neteja i retirada d’algues del riu per a evitar la seva entrada.

El grup va completar la seva visita amb un recorregut en barca des de Garcia fins a Benissanet amb l’objectiu de veure l’estat del riu.