Representants de la CHE visiten CN Ascó

 Un grup de representants de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) va visitar el passat 13 de març les instal·lacions de la CN Ascó. El grup, acompanyat per Alberto Hernansanz, assessoria a Direcció General i Govern Corporatiu, Míriam Villareal, cap de Medi Ambient d’ANAV, i personal de Serveis Tècnics, va realitzar un recorregut pel Centre d’Informació, així com per l’interior de la central nuclear Ascó i, finalment, de la zona del riu.

En la seva la visita, el grup, format per Miriam Pardos, comissària d’Aigües, Javier Sanromán, adjunt a la comissària d’Aigües, Mª Ángeles Alfonso, cap de l’Àrea de Qualitat de les aigües, Olga Escayola, cap de l’Àrea d’Abocaments i Mª Cruz Pintor, cap de l’Àrea de Gestió del Domini Públic Hidràulic, va ser rebut pel director general d’ANAV, Paulo Santos, i el director de Serveis Tècnics, Ferran Terrassa, qui va realitzar una presentació sobre el funcionament de la central nuclear.

A continuació, els representants de la CHE van visitar l’espai museogràfic on van poder conèixer de primera mà els més de 30 mòduls interactius que componen el Centre d’Informació.

La jornada es va completar amb una visita a la planta i va finalitzar en la zona del riu, en resposta a l’interès específic del grup per aquest espai.