La ponència encarregada de les relacions amb el CSN visita CN Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 13 de gener de 2014. Membres de la ponència encarregada de les relacions amb el Consell de Seguretat Nuclear van visitar el passat 10 de gener la central nuclear Vandellòs II. El grup, format per José Segura, Guillermo Mariscal, Jordi Jané, Sebastián González, Francesc Vallès i Antonio Erias, va ser rebut pel Director General d’Energia Nuclear d’Endesa, José María Grávalos, i el Director General d’ANAV, José Antonio Gago.

Durant la seva estada, els membres de la ponència van poder visitar alguns dels edificis principals de la central nuclear Vandellòs II, com l’edifici de Combustible on s’emmagatzema el combustible nuclear utilitzat, la Sala de Control i l’edifici de Turbines. El grup també va recórrer les àrees exteriors de l’emplaçament.

Les ponències i les subcomissions són òrgans d’estudi que es constitueixen en el si de les comissions del Congrés dels Diputats. Les ponències, formades per membres de diversos grups parlamentaris, estudien detingudament els assumptes sotmesos a la consideració de les comissions i actuen, en molts casos, com a òrgans de preparació de les seves decisions.