Inspectors d’Educació del departament d’Ensenyament visiten el Centre d’Informació de CN Ascó

Ascó, 11 de juliol de 2012.- El Centre d’Informació de CN Ascó va rebre el 10 de juliol la visita dels inspectors d’educació del departament d’Ensenyament dels serveis territorials de les Terres de l’Ebre, Tarragona i Lleida encapçalats pels inspectors en cap de les tres demarcacions i el cap de Planificació i adjunt al director dels serveis territorials de les Terres de l’Ebre .

El grup va assistir a una presentació en la qual se’ls va explicar les diverses activitats didàctiques que oferirà el centre el proper curs, en col·laboració amb Endesa Educa, per alumnes de l’ESO, Batxillerat i de Cicles Formatius de grau mitjà.

Posteriorment, els inspectors van veure un audiovisual sobre la producció d’energia nuclear. A continuació, el grup va realitzar un recorregut pel projecte museogràfic, i es van interessar de forma especial pel cicle de combustible i el tipus de formació que realitza el personal que treballa a la sala de control.

El grup va completar el seu recorregut pel centre amb la visita a llocs d’interès de la zona, com ara la Reserva de Sebes i el trajecte en el llagut “lo Roget” d’Ascó a Móra d’Ebre.