Falk Fire Service realitza unes jornades internacionals de protecció contra incendis a CN Ascó

CN Ascó va acollir recentment les jornades bianuals de l’empresa Falk Fire Services en les quals van participar tècnics de Protecció Contra Incendis (PCI) de les diferents centrals nuclears a les que en dóna servei, a més d’experts en Contra Incendis d’altres plantes i organismes europeus.

Aquestes tipus de jornades tenen com a objectiu posar en contacte als diferents especialistes de PCI de les diferents centrals nuclears que hi assisteixen per a l’intercanvi d’experiències operatives. En concret, durant les jornades a CN Ascó es van analitzar experiències operatives d’incendi en els feixos tubulars del condensador de turbines i incendi en els treballs d’instal·lació de teles asfàltiques en terrasses, la problemàtica en la revisió de proteccions passives, els nous programes per al control d’emmagatzematges de gasos inflamables i  les comparatives entre els diferents serveis de bombers a les centrals participants. Tanmateix,  tots els assistents van poder visitar el CAGE, Magatzem d’Equips Post-Fukushima i Instal·lacions de CN Ascó: Casa de Bombes PCI, exteriors i Kit de bombers.

Aquestes jornades pertanyen a la III Costumer Knowledge Sharing Conference que reuneixen professionals de l’àrea de la protecció contra incendis. Concretament en aquestes jornades han participat professionals de les centrals nuclears de Tihange i Dole, a més de personal d’Engie, (Bèlgica); Forsmark i Rhingals (Suècia), Grafenrheinfeld (Alemanya) i de l’Institut Radiològic de Seguretat Nuclear francès (IRSN), a més de tècnics de Protecció Contra Incendis d’ANAV.