El CEIP Sant Miquel d’Ascó participa en una activitat pilot d’Endesa Educa al Centre d’Informació

Ascó, 22 d’abril de 2013. Els alumnes de 5è i 6è del CEIP Sant Miquel d’Ascó van ser els protagonistes de la primera activitat d’Endesa Educa organitzada al Centre d’Informació d’ANAV a CN Ascó adreçada a alumnes de primària. L’activitat, que porta per nom “Un viatge atòmic”, té per objectiu que els escolars aprenguin d’una manera interactiva conceptes bàsics sobre l’energia.

La visita va donar el tret de sortida amb la projecció d’un audiovisual i a continuació, els membres de l’equip d’Endesa Educa, Francesc Fortea i Maria Martínez, van presentar i conduir l’activitat. Aquesta va consistir en dividir als alumnes en tres grups i cadascun va haver de respondre un qüestionari, on per resoldre les preguntes van haver d’interactuar amb els diversos elements dels mòduls del centre.

La directora del Centre de Recursos de la Ribera d’Ebre del Departament d’Ensenyament, Ma Pilar Ardèvol, que ja havia visitat el centre durant la jornada de portes obertes amb un grup de professors de Tarragona, va valorar satisfactòriament el nivell d’aprenentatge d’aquesta iniciativa. “Amb aquesta activitat s’obren les portes de les instal·lacions als centres de primària, és una activitat ben plantejada on es potencia la participació i aprenentatge dels escolars”, apunta.

D’altra banda, l’equip de Video Ascó Televisió va estar present durant la realització de l’activitat i van enregistrar un reportatge que s’emetrà properament.