Delegats de Prevenció d’UGT a les Terres de l’Ebre visiten CN Ascó

Ascó, 31 d’octubre de 2013. Una representació de delegats de Prevenció del sindicat UGT a les Terres de l’Ebre, encapçalada per la Secretària de Prevenció d’UGT a Catalunya, Antonia Fuentes, va visitar el dimarts, 29 d’octubre, les instal·lacions de CN Ascó.

Aquesta visita formava part d’unes jornades de treball teòric-pràctiques que UGT imparteix als seus delegats de Prevenció i tenia l’objectiu d’observar el treball diari de la central des de l’òptica d’un delegat de Prevenció per extreure bones pràctiques i recomanacions.

La delegació va ser rebuda en primer lloc al Centre d’Informació i posteriorment es va dirigir a la planta, on es van entrevistar amb el Director de Central, Manel Campoy, i posteriorment, van iniciar la visita a les instal·lacions acompanyats pel personal de Prevenció d’ANAV. Entre altres aspectes, els delegats de Prevenció van destacar la gran quantitat de mesures de seguretat i prevenció de la planta; la conscienciació personal en la utilització dels Equips de Protecció Individual (EPIs); el grau de neteja de les instal·lacions o la quantitat d’informació sobre Prevenció que es pot trobar a les diferents àrees. Així mateix, els delegats van manifestar la intenció de traslladar als responsables de Prevenció de les seves respectives empreses algunes de les pràctiques que es porten a terme a ANAV i que van considerar més interessants.