ANAV participa en una jornada formativa per a periodistes organitzada per Foro Nuclear

ANAV ha participat recentment en una jornada formativa organitzada pel Foro Nuclear a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i que es va complementar amb una visita als simuladors d’abast total de Tecnatom a l’Hospitalet de l’Infant.

La jornada va comptar amb la participació del director de Serveis Tècnics d’ANAV, Ferran Tarrasa, que va informar els assistents sobre el funcionament de les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II, el seu paper en la cobertura del sistema elèctric i en la lluita contra el canvi climàtic i la preparació per a l’operació a llarg termini de les tres unitats.

Els professionals de la informació van obtenir, a més, informació general sobre altres aspectes com la gestió de residus o els projectes més avançats de centrals nuclears que hi ha actualment.

Per la seva banda, durant la visita al Centre de Tecnatom a l’Hospitalet de l’Infant, els participants al curs van poder assistir a la demostració d’un escenari d’operació realitzat per instructors de Tecnatom als simuladors de les centrals d’Ascó i Vandellòs II.