ANAV PARTICIPA EN L’ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS ETSE-ETSEQ (URV) DEL FORUM TRiCS

El 4 de Maig a les 18:00 h. va tenir lloc en el Paranimf de la URV l’acte de lliurament dels premis del Forum TRICS als millors treballs presentats per alumnes de batxillerat i cicles formatius que van participar en la desena edició del mateix.

El Forum TRICS és un fòrum de treballs de recerca, que convoca el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) per contribuir al procés de formació dels joves. En aquest fòrum es presenten treballs, s’intercanvien experiències i en aquest any 2016 ha tingut una participació superior als 1500 treballs.

La ETSE (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria) i la ETSEQ (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química) juntament amb ANAV han volgut premiar el procés de formació científica i tecnològica dels joves amb el lliurament de beques als guanyadors de la branca d’Enginyeria Elèctrica i Electrònica Industrial i Automàtica.

Per part de ANAV van assistir Rocío Rodríguez i Alberto Mazón que van fer el lliurament als següents estudiants com a guanyadors de la branca Elèctrica i de la branca Electrònica industrial i automàtica.

Sílvia Llaberia de l’Institut Fontanelles de Les Borges del Camp per el “Estudi sobre els motors de les motocicletes”. Tutora: Sílvia Castells.

Pau Puig de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus pel treball “Coixinets superconductores: aplicació a toros eòlics”. Tutora: Rosa Maria Ferré.

Iván Rodríguez del Col•legi Mare de Déu del Carme de Tarragona pel Treball “Anàlisi de l’arrencada i inversió de gir d’un motor d’inducció trifàsic de rotor bobinatge”. Tutor: Juan Carlos Sánchez.

Anna Bigorra del Col•legi Mare de Déu del Carme de Tarragona pel treball “Cèl•lules solars sensibilitzades amb colorant orgànic”. Tutor: Albert Pedrola.

Judit Ferran de l’Institut Joan Puig i Ferreter de La Selva del Camp pel treball “Centrals hidroelèctriques reversibles: construcció d’una maqueta”. Tutora: Isabel Torrents.

Adrià Salvadó de l’Institut Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms pel treball “El món als nostres peus”. Tutora: Elena Baró.