ANAV lliura els guardons commemoratius de la Jornada Mundial de la Seguretat i Salut en el treball 2021

ANAV ha fet recentment el lliurament dels guardons commemoratius de la Jornada Mundial de la Seguretat i Salut en el treball de 2021 a les empreses Enwesa Manserva UTE a CN Ascó i CHEPRO a CN Vandellòs II, respectivament.

Els representants de cadascuna de les empreses, Jordi Colomé (Enwesa Manserva UTE) i Emilio Ortega (CHEPRO), van rebre per part dels directors de central d’Ascó, Jordi Sabartés, i Vandellòs II, Antonio Martinavarro, els guardons que reconeixen a les empreses col·laboradores amb millor acompliment durant l’any passat.

A més, en aquesta ocasió s’han lliurat també dos reconeixements addicionals, a proposta dels Comitès de Seguretat i Salut de totes dues plantes, a l’empresa CUALTIS per l’acompliment de tot el personal sanitari durant la crisi pandèmica viscuda. La Dra. Olga Sol i la DUE Àngels Guillén han estat les responsables de recollir aquests els guardons.

Finalment, s’ha lliurat un detall a David Subies a CN Vandellòs II i a Josep Ignasi Descarrega a CN Ascó, com a guanyadors del Concurs Virtual sobre Seguretat, Salut i Sostenibilitat celebrat el mes de maig passat.