ANAV I LA AEQT INTERCANVIEN EXPERIÈNCIES EN EL SIMULADOR DE FACTORS HUMANS

El Simulador de Factors Humans de Tecnatom a l’Hospitalet de l’Infant va ser l’escenari, dimecres passat 25 de febrer, d’una nova trobada entre professionals d’ANAV i de la Indústria Química de Tarragona emmarcat en la col·laboració, represa l’any 2013, entre ANAV i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) a fi d’intercanviar experiències que enriqueixin a tots dos sectors en matèria de gestió de la Prevenció de Riscos Laborals (PRL), programes de Garantia de Qualitat, homologació de subministradors de serveis, programes de fiabilitat d’equips, planificació de les parades programades, millora d’actuacions del comportament humà, etc.

La visita al simulador de FFHH es va centrar en l’àmbit del comportament humà i de la PRL i va comptar amb la participació de 10 tècnics de PRL, Formació i relació amb empreses de serveis procedents del sector químic tarragoní.

En la jornada, responsables de Formació, Factors Humans i PRL d’ANAV, amb la col·laboració de tècnics de Tecnatom, van mostrar als representants de l’AEQT els objectius perseguits, la gènesi del Simulador de Factors Humans, l’orientació de les sessions i escenaris formatius, així com la instal·lació i les seves diferents estacions d’entrenament.

La valoració dels assistents va ser molt positiva i van mostrar interès a conèixer les possibilitats d’ús del simulador. Ambdues organitzacions seguiran avançat en aquestes activitats d’intercanvi d’experiències.