ANAV dona més de 400 racions d’aliments a Càritas Diocesana de Móra d’Ebre

La central nuclear Ascó ha donat recentment a Càritas Diocesana de Móra d’Ebre més de 400 racions alimentàries que inclouen el menjar necessari per a una persona durant 24 hores. L’acció, que es porta a terme de manera periòdica, s’ emmarca en les línies de col·laboració d’ANAV amb les entitats i institucions de l’entorn de les centrals nuclears Ascó y Vandellós II. Aquestes bosses corresponen als ‘kits’ d’alimentació personal disponibles als diferents centres de gestió d’emergències de la central, que cal anar renovant periòdicament, amb anterioritat a la seva caducitat.

La donació a una entitat com Càritas assegura que són consumides i ho fan complint amb una funció social. En l’acte de lliurament, Mn. Anastasi Soriano, prior de la parròquia de Sant Joan Baptista de Móra d’Ebre, va confirmar que aquestes racions arribaran a unes 80 famílies ateses per Càritas, alhora que va afegir: “també arribaran a les diferents parròquies del priorat a les quals servim des de la Ribera d’Ebre i seran molts els transeünts que passen per la comarca que agrairan moltíssim rebre aquestes bosses amb aliments per 24 hores”.

“Per ANAV, aquesta és una acció més de suport i compromís envers les persones y els pobles de l’entorn d’Ascó i Vandellós II” va afegir la cap de Comunicació i Relacions Externes d’ANAV, Montse Godall.

Aquesta donació s’afegeix a d’altres línies de col·laboració establertes entre ANAV i Càritas Diocesana, entre les quals destaca una aportació econòmica anual i la recollida d’aliments en les activitats corporatives d’ANAV. La més recent d’elles va tenir lloc el passat 21 de setembre, durant la celebració de la jornada esportiva anual d’ANAV ‘Mou-te’, a la qual es van donar més de 400 quilos d’aliments i productes de primera necessitat.