Alumnes del màster en Enginyeria de Manteniment organitzat per ATISAE visiten CN Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 23 d’octubre de 2012. Alumnes de la XII promoció del màster en Enginyeria de Manteniment, organitzat per ATISAE, van visitar dijous passat, 18 d’octubre, CN Vandellòs II. La central nuclear d’ANAV forma part de les empreses que s’han ofert per a ser visitades pels alumnes que cursen aquest màster, generalment caps de manteniment d’empreses o professionals d’aquest camp.

Per citar alguns exemples, els alumnes d’aquest màster també visiten els tallers d’avions d’Iberia i les instal·lacions de la NASA a Madrid, entre d’altres.

El recorregut per la central va ser valorat molt positivament pels assistents, donat que van conèixer de primera mà el funcionament d’una central nuclear, van poder recórrer les instal·lacions i comprovar-ne l’estat de conservació d’aquestes i dels equips de la planta. Així mateix un dels comentaris més comuns entre els assistents va ser que s’haurien d’organitzar més visites d’aquest tipus, per tal de mostrar obertament al públic, que les centrals nuclears són segures.