Alumnes de l’Escola Santa Anna de Barcelona visiten el Centre d’Informació

Ascó, 27 de febrer de 2013.- Un grup d’alumnes de l’Escola Santa Anna de Barcelona va visitar el passat dilluns 25 de febrer, el Centre d’Informació d’ANAV a la Central Nuclear d’Ascó, dins de les activitats formatives d’Endesa Educa.Fer comprendre el procés de la generació elèctrica és la finalitat del Centre d’Informació i és per això, que a més del recorregut per les instal·lacions, es poden realitzar quatre activitats educatives destinades a estudiants de diferents nivells escolars.

En el cas dels 26 alumnes de 3er d’ESO de l’escola Santa Anna, van realitzar una de les activitats adreçades al alumnat de 2on cicle d’ESO, Radiografia d’una nuclear. Aquesta activitat consisteix en dividir els alumnes en tres grups, cada un s’ha d’encarregar d’estudiar un aspecte específic de la generació nuclear i en acabar, posar-ho en comú amb la resta de la classe.

A més de realitzar aquesta activitat, els alumnes van poder gaudir de les instal·lacions del centre i de la visita per els diferents mòduls del museu.