Informació de l'ocupació

 • Ciutat: Ascó
 • Estat/Província: Cataluña
 • Codi postal: 43791

Operador de Sala – Sector Nuclear (h/m/x)

Descripció de la feina – cat

T’apassiona el món de l’energia? T’interessa desenvolupar la teva carrera professional en un entorn exigent i que requereix una alta qualificació? Aquesta és la teva oportunitat!

L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II (ANAV) precisa incorporar Operadors/es Sala de Control per garantir l’operació segura de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellós II. Formaràs part d’un projecte desafiant i d’una organització on es persegueix l’excel·lència a través de l’aprenentatge i la millora contínua.

Què faràs?

–      Fase 1

Realitzaràs una formació en la qual tindràs l’oportunitat de conèixer en profunditat la configuració de la planta i els sistemes d’operació. Durant aquest període, rebràs classes i faràs pràctiques de simulació, tot amb el suport d’Instructors/es especialitzats/des. Al final del mateix, t’examinaràs per obtenir la llicència d’Operador, atorgada pel Consell de Seguretat Nuclear.

–      Fase 2

T’incorporaràs a la teva feina com a Operador/a! Durant un període treballaràs en un torn supervisat per un/a Operador/a experimentat/da. Començaràs a realitzar les funcions pròpies del lloc, coneixeràs als teus companys/es i podràs afiançar els coneixements adquirits.

–      Fase 3

Assumiràs plenament les teves responsabilitats com a Operador/a. Juntament amb l’equip de torn, operaràs tots els sistemes de la planta per garantir la generació energètica així com totes les activitats i maniobres per permetre les operacions de generació energètica, manteniment o càrrega de combustible.

Vols més informació? Passa per aquí: https://bit.ly/3qoBQW5

Què necessites per aconseguir el teu objectiu?

 • Has de tenir una titulació mínima en Enginyeria Tècnica o Grau en Enginyeria Industrial, Naval, Química, Telecomunicacions, Aeronàutica o Mines; aquesta base de coneixements i un bon expedient acadèmic t’ajudarà a superar el període de formació inicial.
 • Valorarem l’experiència prèvia en àrees tècniques o en el món industrial; entre 1 i 3 anys seria l’ideal.
 • Necessitaràs tenir capacitat analítica i per a prendre decisions en situacions complexes. Com que treballaràs sempre en equip, la capacitat de comunicació i ser col·laborador t’ajudaran a adaptar-te amb èxit a la feina.
 • Anglès: el necessitaràs per a la lectura de documentació tècnica.
 • Un cop acabis el període de formació, treballaràs en torns rotatius (Matí – Tarda – Nit), incloent caps de setmana i festius.

Què t’oferim?

 • Contractació estable: el nostre client vol comprometre’s amb tu a llarg termini; des del primer dia de la formació tindràs un contracte laboral.
 • Les teves condicions salarials aniran evolucionant a mesura que superis les diferents fases de la formació. Quan t’incorporis a ANAV, el teu salari se situarà al voltant dels 50.000 € bruts/anuals més plusos i beneficis socials.
 • T’incorporaràs a una companyia que aposta per les persones, que ofereix un entorn de treball segur, formació continuada i es compromet amb el desenvolupament sostenible.

Volem que formis part de la energia positiva.

      Inscriu-te ara!

Inscriure's